JA SOM SET MILIONS

Avui tots els mitjans de comunicació en parlen : Ja som set milions. Catalunya ha superat per primera vegada els set milions d’habitants, gràcies en bona part a la immigració. Segons les dades de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), durant l’any 2005 la població catalana va créixer amb 88.000 persones i va ser la que més va augmentar de tot l’Estat espanyol. Concretament, al gener de 2006 hi havia 7.083.600 persones. Aquesta xifra suposa un creixement de població de l’1,2%, que s’explica principalment per l’arribada de persones d’altres països. En els 12 mesos del 2005, la població estrangera empadronada a Catalunya va créixer un 8,5%. Catalunya és la comunitat autònoma on més ha crescut el nombre d’estrangers.

Per altra banda, la comunitat espanyola amb més habitants segueix sent Andalusia, amb quasi vuit milions. La que en té menys és La Rioja, amb poc més de tres-cents mil.

A l’Estat espanyol la població empadronada és de 44.395.300 persones (amb un increment de 287.000 persones) i el nombre d’estrangers és de 3,88 milions, que suposa un 8,7% del total.

[@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: JA SOM SET MILIONS

  1. Franciscu diu:

    I bé, alguna opinió?

Els comentaris estan tancats.