Un cop més els impostos i Joaquin Almunia demanant l’impossible

Si us he de ser sincer, la promesa de 400 euros “per a tothom” que va prometre el President Zapatero, no em va provocar cap tipus de sensació / reacció, ni positiva ni negativa.  Deducció / devolució de 400 euros a tots els treballadors i pensionistes que paguen l'IRPF, va dir el candidat socialista.  Només cal conèixer el context i s’entén perfectament aquesta proposta descaradament electoralista.  El mateix passa amb la “bateria” de promeses del PP aquest cap de setmana passat, amb l’objectiu de beneficiar ciutadans i empreses amb una reducció d’impostos.  Davant d’aquest panorama amb propostes extremadament electoralistes, com no pot ser de cap altra manera, de moment, en una societat com les que ens hem construït, ha estat el comissari d'Afers Econòmics i Monetaris de la Unió Europea, Joaquín Almunia, candidat del PSOE l’any 2000, qui ha aconsellat a tots els partits que calculin el cost que suposaran aquestes rebaixes, en clara al·lusió a les propostes realitzades pels dos grans, el PSOE i el PP. Almunia no ha dit res de l’altre món, però on no hi ha sentit comú, cal dir coses lògiques. Clar que, davant de la proximitat d’unes eleccions tan disputades, cal cridar l’atenció i superar a l’adversari en quant a notorietat de les propostes.  Així, doncs, malauradament, la paraula “seny” s’utilitza i es practica poc.  Qui farà cas a Almunia un mes i mig abans de les eleccions generals ? 

(Nota: Aquest article ha estat publicat, avui, a la pàgina principal del portal http://poliblocs.cat. Enllaç a l’article: http://poliblocs.cat/articles/els-400-euros-de-zapatero-indignen-la-catosfera-socialista)

[@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Un cop més els impostos i Joaquin Almunia demanant l’impossible

  1. Pere diu:

    Per a tots aquells que tinguin dubtes sobre els famosos 400 euros de Zapatero, aqui hi ha tota la informació “http://www.devolucio400euros.com

Els comentaris estan tancats.