La Lupa d’en Marc Vergés Ros, EL MEU NOU LLOC A INTERNET

A partir d’avui, 1 de març del 2008, aquest bloc deixarà d’actualitzar-se, tot i que es podrà seguir visitant.  A partir d’ara seguim el camí, junts,  a  http://mvergesros.wordpress.com

Moltes gràcies!

[@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.