Un dels meus articles a la portada de Poliblocs.cat

El portal Poliblocs.cat (http://poliblocs.cat)  va escollir el meu article sota el títol “Alberto Ruiz Gallardón i Esperanza Aguirre, encara més protagonistes a partir del 9-M ?” (14/01/2008) per a publicar-lo a la seva portada del dia 15 de gener. Aquí teniu la referència: http://www.poliblocs.cat/articles/lestratgia-del-pp-i-psoe-de-cara-a-les-properes-eleccions [@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Un dels meus articles a la portada de Poliblocs.cat

  1. Marc, feia temps que no passava. Bon any

  2. Xavi, bon any!

    El teu bloc el visito regularment 😉

    fins aviat,

Els comentaris estan tancats.