José Luis Rodríguez Zapatero, President del Govern espanyol: “Les meves filles van a un col.legi públic”

Ahir Zapatero va ser entrevistat a “casa d’un amic”. A “Can Gabilondo” (Cuatro), per entendre’ns. Bé, potser no tan amic, perquè el periodista Iñaki Gabilondo va intentar que el President no fes un discurs tan extremadament electoralista, positiu, ben estudiat, organitzat.  Vaja, que Zapatero anava amb la lliçó ben apresa, sabia el que havia de dir i usava qualsevol pregunta per deixar anar allò “fet” i el que “farà” amb el seu particular "talante", malgrat no arribés a contestar clarament alguna qüestió del periodista.  Això sí, la imatge de moderació, tranquil·litat, serenitat, proximitat, sí que la va tenir el candidat socialista i potser al cap i a la fi això és el que atrau més a un potencial votant.  El que dic, doncs, Gabilondo va intentar incomodar a Zapatero, igual com va fer amb Rajoy dijous passat, però el socialista no va transmetre cap símptoma d’incomoditat.    I de les preguntes, li dono un gran valor a la que va elaborar un espectador:  "Les seves filles van a un col·legi públic o a un col·legi privat?".  De seguida vaig pensar: Ja l’han "enxampat"! Evidentment la resposta serà “a un col·legi privat” i intentarà justificar-ho com pugui.  Doncs em vaig equivocar, per sorpresa meva i segur que la de molts espectadors.  "Les meves filles van a un col·legi públic" va contestar el president Zapatero.  Sorprenent, si més no tenint en compte que la majoria d’alts càrrecs i alts dirigents socialistes, grans defensors de l’escola pública, porten als seus fills a un col·legi privat, no donant massa bon exemple de la seva defensa i pensant-se que és millor l’escola privada que la pública (cosa que no és veritat.)  Amb aquesta sola resposta de tota l’entrevista ja en tinc prou ! Molt bé per Zapatero !  

[@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: José Luis Rodríguez Zapatero, President del Govern espanyol: “Les meves filles van a un col.legi públic”

  1. quina enganxada a Zapatero despres de l’entrevista amb Gabilondo.

    Mireu el video clicant sobre el meu “nom”

Els comentaris estan tancats.