Una gran obra, diferent i original

El grup de teatre Strack del nostre municipi, Caldes d’Estrac, ha representat el seu darrer treball a la Sala Cultural de l’Ajuntament (dissabte 12 gener, 22 hores).  Ha estat una obra que jo la qualificaria de magníficament dirigida, perfectament escenificada i excel·lentment interpretada.  Aquesta no ha estat una obra més, ha estat “l’obra”, “l’obra” que ha trencat amb el tipus de teatre que, fins avui, hem pogut gaudir a Caldes realitzat per grups locals i amb el qual ja ens hi havíem familiaritzat.  Són tipus de teatre diferents i evidentment pot agradar més l’un que l’altre, o els dos.  "Venuts" és una comèdia escrita per Àngel Amazares, amb un inici i desenvolupament que et manté intrigat sobre el desenllaç final, un desenllaç inesperat que arriba després d’escenes còmiques, diàlegs que et fan reflexionar i una història original i amb missatge de rerafons.  Sens dubte cal felicitar a tots els qui han fet possible aquesta original obra i agrair l’esforç de molta gent que, desinteressadament, ha aconseguit que una Sala plena de gom a gom gaudeixi d’aquesta gran mostra cultural que és el teatre, i sense sortir de Caldes!  I un detall no menys important és el fet d’haver pogut seguir l’obra sense ni tan sols un insignificant soroll, fet que no acostuma a passar mai.  La companyia Strack torna a representar “Venuts” avui diumenge, 13 de gener, a les 19 hores.  I per molts anys !

[@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Una gran obra, diferent i original

  1. Hola Ruben,

    quan un diu o esciu el que sent li és molt més fàcil transmetre-ho clarament. Moltes felicitats i moltes gràcies a vosaltres per fer-nos gaudir amb aquest gran tasca que heu realitzat i realitzeu.

    I a aquells que treuen lectures, de TOT, allunyades de la realitat, ni cas! No val la pena ni dedicar un segon a parlar d’ells i dels “seus” temes.

    Endavant i per molts anys!

Els comentaris estan tancats.