Torna Ralph Nader a les presidencials dels Estats Units

 

El polític nord-americà Ralph Nader, de 73 anys, ha anunciat que tornarà a presentar-se com a candidat a la Presidència dels Estats Units a les eleccions del novembre d’enguany.  Molts sabem que hi haurà un candidat demòcrata i un candidat republicà, però Nader es presentarà, un cop més, per un altre partit, per un tercer partit que entrarà a formar part del gran espectacle de la ja emocionant carrera a la Casablanca.   Nader es va presentar el 1996 i el 2000 amb el partit Green Party (Partit Verd) i el 2004 amb el Reform Party (Partit Reformista). Aquesta vegada encara no se sap sota quines sigles ho farà, però això és el de menys ja que “ell” ho és “tot.”  De fet, la candidatura de Nader va ser decisiva per restar els suficients vots a Al Gore perquè Bush acabés arribant a ser President.   Els experts, però, diuen que aquesta vegada és difícil que pugui tornar a captar l'atenció mediàtica, popular i financera que va aconseguir els anys 2000 i 2004. Tot i això, a casa dels demòcrates no deuen haver rebut amb massa satisfacció aquesta noticia, ja que es dóna per fet que qui més pot sortir-ne perjudicat amb aquesta tercera opció  és, precisament, el candidat demòcrata.   Us deixo amb un enllaç a la referència de Nader a l’enciclopèdia d’internet Wikipedia, amb la seva biografia, carrera política i professional, anècdotes i enllaços a llocs webs relacionats amb el candidat “independent”  http://es.wikipedia.org/wiki/Ralph_Nader  A la fotografia podeu veure a Nader durant la campanya de les presidencials del 2004 amb el lema Declare Your Independence (Declara la teva independència).

[@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.