Josep Palau i Fabre ens deixa i serà enterrat a Caldes d’Estrac, el poble que el va “adoptar”

L'escriptor, poeta i dramaturg Josep Palau i Fabre, caldenc d’adopció, ha mort a l’edat de 90 anys.  Segons s’informa des de la Fundació d’Art de Caldes d’Estrac que porta el seu nom, inaugurada l’any 2003, la cerimònia civil de comiat es celebrarà aquest dilluns al Palau de la Generalitat de Catalunya. La comitiva es traslladarà posteriorment a Caldes d'Estrac on, després d'una breu aturada i d'uns moments de silenci davant de la Fundació Palau, continuarà cap al cementiri del poble, on serà enterrat Josep Palau i Fabre.  Descansi en pau. Catalunya sempre el tindrà present i sabrà retre-li homenatge a la seva gran aportació a la cultura catalana. I a Caldes sempre hi haurà una cultura lligada amb el seu nom i la seva Fundació, una cultura que caldrà mantenir, reconèixer i ampliar.  Web de la Fundació Palau i Fabre de Caldes d’Estrac http://www.fundaciopalau.cat   I així donava la noticia l’informatiu de TV3:  http://www.3cat24.cat/video/279779/altres/Adeu-a-un-dels-referents-de-la-cultura-catalana [@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Josep Palau i Fabre ens deixa i serà enterrat a Caldes d’Estrac, el poble que el va “adoptar”

  1. Lidia diu:

    Ens deixen les persones que donaven estil a Carles, fa poquet en Bartomeu, ara en Palau Fabra,

    potser s’ha d’arribar a gran per poder donar estil a un lloc. No crec.

Els comentaris estan tancats.