Definitivament, ERC ha perdut el nord

Joan Ferran, portaveu adjunt del grup Socialistes-CpC al Parlament de Catalunya, atribueix a "una rebequeria i manca de maduresa" la decisió dels republicans d’endarrerir l’aprovació de la necessària llei de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.

Joan Ferran va assegurar divendres que “la política d´ERC a la cambra és terriblement nociva. En el cas de l´Estatut, pel conjunt dels catalans, i amb la llei de la CCRTV, pels professionals i la llibertat d´expressió”.

Per Ferran “és un absolut despreci als professionals i un mal servei al país fer servir un element d´interès general, com els mitjans de comunicació públics, per motius partidistes”. Ferran ha atribuït a “manca de maduresa” la postura dels republicans que “tindran molt difícil explicar que no han permès el tràmit de la llei per una rebequeria, perquè no ha entrat en l´ordre del dia del ple del dia 1 una llei sobre les curses de braus” .

Joan Ferran ha afegit, a més, que les tesis del diputat republicà Carmel Mòdol són “extemporànies i sense cap mena de fonament, perquè mai ERC havia plantejat un Consell d´Administració de la futura CCRTV de cinc membres”. Per això el portaveu adjunt socialista ha lamentat que els republicans hagin trencat “la unitat de la ponència i la dinàmica de treball, basada fins ara en l´acord i el consens” .

[@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.