VOTAR EL 18-J ÉS PRIMORDIAL

Article de Judit Mascó a El Periódico de Catalunya d’avui:

Fa uns dies, em van trucar de Bassat Ogilvy per proposar-me col.laborar en una campanya publicitària pel referèndum de l’Estatut. Juntament amb altres personatges de la societat catalana, vaig gravar un testimoni personal per donar el meu suport a la consulta. Això no era, per mi, gravar un anunci de televisió anunciant un producte, sinó un pas personal, conscient i responsable en un moment històric com aquest. El missatge que dic és ben cert: "El futur de les meves filles és la cosa més important per mi".

El 18 de juny hauríem de ser capaços de superar el 50% de participació, ja que després de tant rebombori i tants litres de tinta vessada, seria molt decebedor no mostrar interès per decidir nosaltres mateixos el nostre futur.

La meva sorpresa ha estat saber que la llei diu que l’Administració no pot promoure la participació en un referèndum, sinó només informar sobre la data i condicions en què se celebrarà la consulta. Però em pregunto: si la gent no va a votar, no sabrem mai el que els ciutadans volen o pensen de l’Estatut. I no ens enganyem: el 18 de juny és diumenge i a les portes de l’estiu.

El que vinc a dir és que, independentment de si es vol votar pel sí o pel no, hauríem de tenir molt clar que la participació és el més important. Participar conscientment en la consulta és fonamental. Molta gent al món desitjaria tenir una oportunitat com aquesta. Doncs bé, nosaltres la tenim i podem expressar-nos en llibertat. Així que em permeto animar tothom a participar en el referèndum.

[@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.