Adéu 2006, hola 2007 !

Us desitjo a totes i a tots, i especialment als lectors i comentaristes del meu Diari, el millor pel 2007. Sobretot us desitjo molt bona salut, per tal que a partir d’aquest requisit indispensable es puguin fer realitat alguns dels vostres millors desigs, o com a mínim intentar-ho.   Feliç 2007 ![@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.