Esquerra segueix fent el ridícul… ara, pel vot nul !

Com va dir ahir José Montilla, la postura que ha anunciat Josep Lluís Carod Rovira davant el referèndum sobre l’Estatut és pròpia d´un partit poc madur, no d´un partit de govern, tot i que, evidentment, cal respectar la decisió d’Esquerra.

La decisió de demanar el vot nul és propi d’un partit poc responsable davant el país. Per qui no ho sàpiga, vot nul significa introduir una papereta oficial amb algun tipus d’escrit o dibuix, una papereta estripada o introduir dues paperetes contradictòries (com el SI i el NO en aquest cas) o introduir una papereta de producció pròpia… Fins i tot Carod Rovira ha proposat que en alguna de les paperetes oficials els votants escriguin “volem l’Estatut que va sortir del Parlament, som una nació”. Es pot arribar a fer més el ridícul?

Com també va dir el primer secretari dels socialistes catalans, s’ha de lamentar de manera especial per la molta gent d´ERC que ha treballat per fer un bon Estatut i per una gran part dels seus votants, que diuen les enquestes que votaran sí.

Sort que el temps posarà a cadascú al seu lloc, però això no deixa d’una banda que Esquerra estigui fent el ridícul més estrepitós i, de rebot, que la política catalana en surti afectada negativament. I que consti que si Esquerra s’hagués decantat pel NO, per l’abstenció o pel vot en blanc, no hagués fet aquesta reflexió.

[@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Esquerra segueix fent el ridícul… ara, pel vot nul !

  1. Esquerra, no ha estat coherent. El seu vot és per seguir escalfant cadira, i de pas compte bancari.

    És un insult als ciutadans el govern que tenim. Fan falta eleccions anticipades per tal que a la política catalana torni la serietat que ens havia caracteritzat durant molts anys, i ara per ara aquesta serietat, no la pot garantir el tripartit. I CIU tampoc no és que faci gaire res per mantenir-la.

  2. Ei Xavier!, feia temps que no sabia res de tu! Benvingut altra vegada…

    En part estic totalment d’acord amb tu. ERC està fent un paper lamentable i el PSC i el President Maragall en són els grans perjudicats (i de rebot Catalunya i els seus ciutadans!).

    La veritat és que m’ha sorprès molt la poca responsabilitat i poca maduresa que han demostrat la gent d’Esquerra. No ho entenc.

    Jo crec que cal acabar la legislatura. S’està governant, encara que l’Estatut i el paper d’ERC tapin tot allò que es fa i veritablement interessa a la ciutadania. Ara bé, el que si que hauria de canviar, després de les eleccions de 2007, és la coalició de Govern, ja que ERC ha demostrat que no està preparada per governar.

Els comentaris estan tancats.