Primer portal de blocs polítics en català

La que us transcric és la presentació, d’aquesta nova iniciativa, que es pot llegir al mateix portal http://www.poliblocs.cat .  A partir d’ara l’incloc com a enllaç permanent al meu bloc i des d’aquí desitjo als seus impulsors molta sort i bona feina !     Poliblocs és el primer portal de blocs polítics catalans, una publicació electrònica basada en continguts de bitàcoles de naturalesa política escrits en llengua catalana. Però també és una eina per prestigiar el periodisme blocaire alhora que una contribució a la millora i creixement dels blocs escrits per polítics democràtics d'identitat coneguda.     La redacció de Poliblocs escanneja diverses vegades al dia els blocs polítics, i en fa extractes que són publicats a la portada a partir de criteris diversos: els més interessants des del punt de vista periodístic, els més frescos, etc. Cada notícia remet sempre, a partir d'un enllaç, a l'anotació original del seu autor, i permet enviar-la per correu electrònic, imprimir-la o comentar-la, ja sigui públicament a Poliblocs o al bloc del polític (sempre i quan disposi d'aquesta opció al seu bloc) o enviant un correu personalitzat a l'autor.     Poliblocs s'adreça a la comunitat de ciutadans consumidors i generadors d'informació política. En ella hi ha càrrecs polítics electes i de designació, en totes les administracions públiques, siguin o no professionals de la política; periodistes en general i en particular els que fan seguiment de l'activitat política; analistes i professors universitaris; militants de partits polítics motivats i participatius en les seves estructures; funcionaris qualificats de l'administració; executius d'empreses públiques o proveïdores de l'administració.[@more@]Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.