L’equip de l’APUNTDEPETAR deixem d’actualitzar el web de Caldetes Ràdio i estrenem web propi: http://www.apuntdepetar.tk

L’equip del programa APUNTDEPETAR, de Caldetes Ràdio, vam començar a actualitzar el web de la ràdio local de Caldes d’Estrac a partir del mes de març del 2004, un web que fins llavors es trobava totalment abandonat. Des d’APUNTDEPETAR vam entendre, i seguim entenent, que el web de Caldetes Ràdio és un bon mitjà de comunicació i per això, durant aquests dos anys i mig, de forma totalment voluntària i sense que fos una feina que ens pertoqués, hem estat actualitzant l’espai de Caldetes Ràdio a internet.

Ara ha arribat el moment de ser més independents i deixar de fer una feina que no hauríem de dur a terme i que, a més, ningú dels que ho haurien de fer ens ho agraeix ni valora. Però els d’APUNTDEPETAR volem seguir trobant-nos a internet i, a poder ser, en una millor situació. L’equip del programa hem posat en marxa un nou web, de creació pròpia i que engloba, a més de les notícies de Caldes que habitualment “penjàvem” al web de Caldetes Ràdio, totes les seccions del programa amb apartats independents, espais per poder opinar i concursar, fotografies, música per escoltar… El web és http://www.apuntdepetar.tk

Entra-hi i gaudeix-ne !

I ja sabeu, cada dijous, de 19 a 21 h, des de Caldetes Ràdio 92.3FM, APUNTDEPETAR amb Ramon de Clascà, Toni Sánchez, Mati López i Marc Vergés.

[@more@]

Quant a marcverges

Em dic Marc Vergés Ros, o simplement Marc. Escric des de Caldes d\'Estrac i sóc politòleg. Si vols conèixer una presentació més extensa, només cal que entris a la categoria Breu Presentació. Aquest és un espai de reflexió, d\'opinió, de diàleg, d\'intercanvi d\'idees, de transmissió de sentiments, d\'informació i de comentaris personals. Et convido a donar-hi una passejada, tot esperant que gaudeixis d\'aquest camí ple de paraules. També desitjo que les teves paraules facin més llarg aquest camí. Gràcies per visitar-me.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.